Tuomi Logistiikka ilmakuva.

Laskutus

Tuomi Logistiikka Oy:n laskutusosoitteet muuttuvat 1.3.2022 alkaen.

Tuomi Logistiikka Oy:n tiedonvälityksen palveluntuottajana toimii jatkossa Telia Finland Oyj ja verkkolaskujen operaattorina CGI.
Pyydämme lisäksi huomioimaan, että voimassa oleva laskutusosoite tulee näkyä aina myös laskun kuvalla sekä verkko- että paperilaskuja lähettäessä. Puutteellisin laskutusosoitetiedoin olevat laskut tullaan jatkossa palauttamaan lähettäjälle.


Tuomi Logistiikka Oy ottaa vastaan laskut verkkolaskuina. Mikäli toimittaja ei voi lähettää verkkolaskua, voitte käyttää maksutonta toimittajaportaalia. Uusi toimittajaportaali löytyy osoitteesta: https://www.laskuhotelli.fi/portaali
Rekisteröityessänne toimittajaportaalin käyttäjäksi ensimmäistä kertaa, ottakaa yhteyttä Monetran asiakaspalveluun (ostolaskut), jonka yhteystiedot löytyvät tiedotteen lopusta. Jos laskutatte yrityksen puolesta, ilmoita sähköpostissasi laskuttajan y-tunnus, laskuttavan yrityksesi nimi, sekä yhteystietosi. Jos laskutatte yksityishenkilönä, nimesi ja sähköpostiosoitteesi riittää.
Toimittajaportaalin ohjeistus löytyy osoitteesta: https://www.monetra.fi/yritys/konsernin-yhteystiedot/


Paperilaskuille tarkoitettuun laskutusosoitteeseen vastaanotetaan vain laskuja. Mahdollista muuta postia, kuten irrallisia liitteitä tai markkinointikirjeitä, ei välitetä eteenpäin. Nämä on toimitettava aina saajalle muuhun postiosoitteeseen.


Tuomi Logistiikka Oy:n uudet laskutusosoitteet ovat 1.3.2022 alkaen:


Verkkolaskuosoite / OVT-tunnus
Tuomi Logistiikka Oy

Y-tunnus: 2722581-6
0037272258162480
Verkkolaskuoperaattori: CGI
Välittäjätunnus: 003703575029

Paperilaskuosoite:
Tuomi Logistiikka Oy
0037272258162480
PL 5014
02066 DOCUSCAN


Operaattorin vaihtuessa laskutusosoitteiden välittäjätunnus ja laskutusosoite muuttuu. Huomioittehan tämän muuttaessanne sekä verkko- että paperilaskujen osoitteita.


Lisätiedot laskujen käsittelystä
Tuomi Logistiikka Oy:n ostoreskontraa hoitaa Monetra Pirkanmaa Oy.
Lisätietoja laskujen käsittelystä antaa Monetran asiakaspalvelu, jonka yhteystiedot löytyvät osoitteesta: https://www.monetra.fi/pirkanmaa/yhteystiedot/ ja sähköposti: ostolaskut.pirkanmaa@monetra.fi

Laskutukseen liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä myös taloustiimiin:

talous@tuomilogistiikka.fi
p. 040 680 4038