Vesa, palveluvastaava

Julkaistu:

29.04.2022


Miten sinusta tuli tuomilainen
?

Keväällä 2017 leikkaussalilogistiikan projektiin etsittiin projektisuunnittelijaa. Tuomessa ajojärjestelijänä silloin ja edelleenkin työskentelevä Maria, opiskelijakaverini Turun ajoilta, vinkkasi ja suositteli kyseistä paikkaa juuri minulle sopivaksi ja päätin tarttua ajatukseen. Tässä sitä nyt ollaan edelleen tuomilaisena eli kiitos Maria, jos en koskaan muistanut kiittää sekä Leena, että luotit valinnassasi minuun.

Mistä kaikki alkoi, ja missä olet nyt?

Aloitin työni kehitystiimissä Taysin G-rakennuksessa. Ensimmäiset päivät menivät perehdytysmankelissa ottaen tehtävään liittyvää valtavaa tietomäärää haltuun. En muista milloin viimeksi olisi särkenyt päätä ihan pelkästä tiedon määrästä! Onneksi silloinen esihenkilöni osasi asiansa toimien loistavana kannustajana ja mentorina. Alun päänsärystä ollaankin tultu pitkä matka ja nyt pystyy itse jakamaan omaa tietotaitoaan eteenpäin. G-rakennus toimi toisena kotinani ensimmäiset kolme vuotta. Korona-aika on mennyt lähes 100% etätyönä kotona ja Taysin päässä osoite löytyykin nykyisin FM1:stä.

Millaisessa tiimissä ja kenen kanssa työskentelet?

Työskentelen sairaala- ja hoitotarvikelogistiikan palveluissa, joissa pääpaino on tuottaa kokonaisvaltaista tarvikelogistiikan palvelua sekä kehittää ja luoda uusia toimintatapoja helpottamaan asiakkaan arkea. Työtäni teen tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden ja Tuomen eri toimintojen kanssa. Itselleni on tärkeää päivittäinen toiminta asiakasrajapinnassa. Näin pysyn asiakkaan toiminnan ’pulssilla’ ja sieltä nousee jatkuvasti uusia kehitysideoita. Näitä ideoita on edelleen mukavan hedelmällistä pallotella myös Leikkuri-projektin aikaisen työparin, kehitystiimin Timin, kanssa.

Mikä on parasta työssäsi ja mistä innostut?

Palkitsevinta työssäni on toiminta upeiden ihmisten, asiakkaiden ja tuomilaisten, parissa ja yhdessä tehdyn kehitystyön tulosten näkyminen asiakkaan toiminnassa. Ylipäänsä ihmisten kanssa työskentely on itselleni koko tekemiseni kulmakivi ja suuri innostaja. Laajasta yhteistyöverkostosta löytyy apu aina läheltä ja vastaukset kaikista kimurantteihinkin ongelmiin. Puhumattakaan takuuhauskasta seurasta arjen premium-lounaille – tyhjällä vatsallahan tunnetusti ei ajatus eikä askel liiku. Lisäksi päivittäisen työn onnistumisen kannalta on erityisen arvokasta esihenkilöltäni Timolta saatu tuki ja luottamus!

Tärkein oppisi työelämässä?

Ei kangistuta kaavoihin vaan ollaan rohkeita ja uskalletaan kokeilla uutta. Virheitä tulee kaikille, niistä opitaan. Eli, välillä propellihattua vaan päähän ja hyppyä syvään päätyyn! Aito kiinnostus asiakkaan toimintaan ja syvällinen asiakassuhde antaa parhaat eväät uusien kehitysideoiden synnylle ja asioiden edistämiselle.