Pali palvelubussi.

Pali-hinnat ja -aikataulut

Palvelubussin hinnat

Palvelubussissa kaikki Tampereen matkakortille ladattavat liput kelpaavat maksuvälineenä seniori-alennusta ja veteraanilippua myöden, mutta matkan voit maksaa vielä 6.6.2022 saakka myös käteisellä. Myös omaisesi tai ystäväsi voi matkustaa kanssasi tavallisen bussilipun hinnalla. Palveluliikenteessä on voimassa 90 minuutin vaihto-oikeus, joka koskee vaihtoa Palista toiseen Paliin, Nysseen tai ratikkaan. Vaihto-oikeus alkaa leimattuasi matkakorttisi jossakin edellä mainitussa joukkoliikenteen kulkuvälineessä.

  • Kertamaksu 3,50 €
  • Arvolippu 2,10 €
  • Seniori-arvolippu (klo 9-14) 1,16 €

Pyörätuoliasiakas ja hänen saattajansa, sekä näkö- ja kehitysvammaisten matkustajien saattajat matkustavat ilmaiseksi. 

Liput Palvelupiste Frenckelistä ja Nyssen Nella-palvelusta sekä matkakorttien hinnat Nyssen hinnastosta.


Palvelubussin linjat, aikataulut sekä puhelinnumerot

Palit 6, 9, 11 ja 18 toimivat linjamaisesti liikennöiden reitillä aikataulun mukaan. Näillä linjoilla reitistä tehdään poikkeuksia tilausten mukaan. Pali 19 on ainoa linja, joka ei poikkea reitiltä, eikä ota vastaan tilauksia. Auton kyytiin noustaan pysäkeiltä tai reitin varrelta kättä heiluttamalla. 

Palveluliikenne toimii maanantaista perjantaihin pääasiassa kello 8.30-14.30. Osa autoista jatkaa kello 15 asti. Hervannassa liikennöidään kello 9-15.30 ja Pali 11 lähtee Sokokselta Multisiltaan vielä kello 16.05. Linja 17 liikennöi myös viikonloppuisin kello 9.25-17.05.