Ajankohtaista Pali-liikenteessä

Anna kommentteja Palin reittisuunnitelmiin

Palin linjastoon suunnitellaan muutoksia ja näitä suunnitelmia pääsevät myös asiakkaat kommentoimaan. Alla olevasta linkistä pääset tarkastelemaan millaisia suunnitelmia Palin linjastoon on suunniteltu ja antamaan omat kommenttisi.

Huomaathan että esitetyt muutokset ovat vasta suunnitelmia, joihin kerätään kommentteja. Lopulliset ratkaisut ja linjastomuutokset tehdään myöhemmin, kun näihin alustaviin suunnitelmiin on saatu kommentteja ja näkemyksiä eri osapuolilta. Muutoksia toteutetaan aikaisintaan kesällä 2023.

Kiitos vastauksista Palin asiakastyytyväisyyskyselyyn

Tampereen palveluliikenteessä toteutettiin asiakastyytyväisyyskysely toukokuussa 2022. Saimme vastauksia ennätysmäärän 603 kpl; iso kiitos siis kaikille kyselyyn vastanneille! Kokonaisuutena palvelu sai erinomaisen arvosanan. Asiakkaat ovat tyytyväisiä niin Palin mahdollistamiin asiointiyhteyksiin kuin kuljettajiin ja avustajiin.

Kiitos myös antamistanne kehitysehdotuksista – palvelua pyritään aina kehittämään asiakaslähtöisesti ja asiakkaiden toiveita kuunnellen. Tulevissa kehitystoimenpiteissä pyrimme myös jatkossa ottamaan antamanne kehitysehdotukset huomioon. Asiakastyytyväisyystutkimuksen tulokset löytyvät liitteestä, mikäli haluatte tutustua niihin tarkemmin.

Käteismaksu poistuu Paleista

Mahdollisuus maksaa Pali-matka käteisellä loppuu palveluliikenteessä 6.6.2022 alkaen. Jatkossa Pali-matkan voi maksaa matkakortilla, mobiililipulla tai ennakkokertalipulla.

Maskisuosituksesta luovutaan Pali-palveluliikenteessä

Kasvomaskisuosituksesta luovutaan palveluliikenteessä 28.4.2022 alkaen. Maskia saa käyttää oman harkinnan mukaan.

Maskin käyttöä suositellaan yhä ruuhkaisissa tilanteissa ja sellaisissa sisätiloissa, joissa lähikontaktin välttäminen on vaikeaa.

Poikkeustilanteen johdosta pyydämme asiakkaitamme kiinnittämään erityistä huomiota seuraaviin asioihin Palilla matkustettaessa:

  • Älä matkusta sairaana. 
  • Mikäli mahdollista, vältä käteismaksua.
  • Pali-matkan maksat kätevästi joukkoliikennekortilla – näin myös vältät lähikontaktia.  
  • Kaikki Tampereen matkakortille ladattavat liput kelpaavat maksuvälineenä seniorialennusta ja veteraanilippua myöden. 
  • Noudata THL:n ohjeitusta tartuntojen välttämiseksi mm. pitämällä huolta hyvästä käsihygieniasta ja turvaväleistä. 

Yhteistyöllä varmistamme turvallisen matkustamisen nyt ja tulevaisuudessa

Niihaman kesäliikenne 2022

Niihaman kesän 2022 liikennöinti alkaa huhtikuun 16. päivänä. Kesän 2022 aikataulut löytyvät täältä