Sopimuskumppaniksi

Tuomen välittämät henkilökuljetukset kilpailutetaan pääsääntöisesti dynaamisen hankintajärjestelmän kautta. Mikäli olet kiinnostunut ajamaan Tuomen välittämiä henkilökuljetuksia, tee osallistumishakemus dynaamiseen hankintajärjestelmään. Osallistumishakemuksessa kysytään muun muassa palveluntuottajan tietoja sekä selvitetään soveltuvuusehtojen ja kelpoisuusvaatimusten täyttymistä. Ainoastaan hakemuksen tehneillä ja järjestelmään hyväksytyillä tarjoajilla on mahdollisuus osallistua tuleviin kilpailutuksiin. Hyväksytty osallistumishakemus ei kuitenkaan sido mihinkään, ja tuleviin tarjouskilpailuihin voi osallistua oman harkintansa mukaan.

Osallistumishakemuksen jättämisen jälkeen Tuomi käsittelee hakemuksen. Hakemuksen käsittelyaika on noin kaksi viikkoa. Jos osallistumishakemus on täytetty oikein ja kelpoisuusvaatimukset täyttyvät, hakemus hyväksytään ja yrittäjä pääsee osallistumaan dynaamisessa hankintajärjestelmässä julkaistaviin kilpailutuksiin. Huomioithan, että osallistumishakemus ei ole tarjous, vaan jokaiseen kilpailutukseen tulee jättää tarjous erikseen.

Katso lisätietoja dynaamisesta hankintajärjestelmästä ja jätä osallistumishakemus täällä.

Poikkeuksen tästä muodostavat muun muassa ambulanssien kilpailutukset, jotka julkaistaan erillisenä kilpailutuksena Cloudian Tarjouspalvelu.fi:ssa.

Yhteystiedot

Hankintapalvelut

Sähköposti hankintapalvelut@tuomi.fi