Kehitysvammaisten työ- ja päivätoimintakuljetukset

Kehitysvammaisten työ- ja päivätoiminnan tarkoituksena on tukea itsenäisessä elämässä suoriutumista sekä edistää osallisuutta ja sosiaalista vuorovaikutusta. Työtoiminta edistää sosiaalihuollon keinoin vammaisten ihmisten mahdollisuuksia työllistyä.

Vammaisille henkilöille, ketkä eivät pysty kulkemaan itsenäisesti työ- ja päivätoimintaan esimerkiksi linja-autolla, voidaan järjestää kuljetus työ- ja päiväkeskustoimintaan. Tarkemmat ohjeet työ- ja päiväkeskustoimintaan hakeutumiseen saa palvelua järjestävältä taholta eli Pirkanmaalla Pirkanmaan hyvinvointialueelta. Hyvinvointialue myöntää myös oikeuden kuljetuspalveluun.

Tuomi toteuttaa kehitysvammaisten työ- ja päivätoimintakuljetuksia miltei koko Pirkanmaan alueella. Poikkeuksena Mänttä-Vilppula, Juupajoki, Parkano ja Kihniö, joissa sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestämisestä vastaa Pihlajalinna. Tuomen toteuttamat kuljetukset suunnitellaan vammaispalveluista, toimintakeskuksista ja asiakkailta saatujen tietojen perusteella. Asiakkaat noudetaan kotoa sovittuun aikaan ja kuljetukset toteutetaan etukäteen suunniteltujen reittien mukaisesti sovitun ajanjakson ajan.

Yhteystiedot

Kehitysvammaisten työ- ja päivätoimintakuljetukset:

Sähköposti

tyokyyti@tuomi.fi (Tampereen alue)

ryhmakuljetukset.pirha@tuomi.fi (muu Pirkanmaan hyvinvointialue)


Puhelin 

03 5678 108 (Tampereen alue)

03 5678 113 (muu Pirkanmaan hyvinvointialue)

Pyydämme olemaan yhteydessä ensisijaisesti sähköpostilla.