Ajankohtaista Pali-liikenteessä

Pali-bussit liikennöivät toistaiseksi normaalisti.  

Seuraamme tilanteen etenemistä ja noudatamme viranomaisten ohjeistuksia. 

Pali-palveluliikenteessä astuu voimaan maskipakko 17.3.2021 alkaen. Kasvomaski tulee pukea kasvoille aina ennen autoon nousua. Maskipakosta voivat poiketa vain sellaiset henkilöt, jotka eivät voi käyttää maskia terveydentilansa vuoksi. Tuomi Logistiikka ei vaadi matkustajilta todistusta terveydellisistä esteistä.

Pyydämme matkustajiamme huolehtimaan myös hyvästä käsihygieniasta ja maksamaan matkat mielellään matkakortilla käteisen sijaan. Turvavälejä tulee pyrkiä noudattamaan mahdollisuuksien mukaan niin pysäkeillä, kuin autossa matkustettaessakin.

Poikkeustilanteen johdosta pyydämme asiakkaitamme kiinnittämään erityistä huomiota seuraaviin asioihin Palilla matkustettaessa

  • Älä matkusta sairaana. 
  • Mikäli mahdollista, vältä käteismaksua.
  • Pali-matkan maksat kätevästi joukkoliikennekortilla – näin myös vältät lähikontaktia.  
  • Kaikki Tampereen matkakortille ladattavat liput kelpaavat maksuvälineenä seniorialennusta ja veteraanilippua myöden. 
  • Noudata THL:n ohjeitusta tartuntojen välttämiseksi mm. pitämällä huolta hyvästä käsihygieniasta ja turvaväleistä. 

Yhteistyöllä varmistamme turvallisen matkustamisen nyt ja tulevaisuudessa. 


Niihaman kesän 2021 liikennöinti on alkanut huhtikuussa. Kesän 2021 aikataulut löytyvät täältä.

Pali 17 liikennöi myös juhannusaattona

 Pali 17 liikennöi juhannusaattona (pe 25.6.) viikonlopun aikataululla klo 14:30 asti.

Juhannuspäivänä ei liikennöidä. Katso täältä Pali 17 aikataulu ja reitti.

Pali-kyydillä koronarokotukseen – onnistuu!

Tiesithän, että Palin kyydillä pääset kätevästi myös terveydenhuollon palveluiden piiriin? Palilla kuljet kätevästi vaikka koronarokotukseen.

Alla olevasta listasta voit valita oman osoitetun rokotuspaikkasi ja tarkistaa, millä palveluliikenteen linjoilla paikalle pääsee.

Rokotusajan varmistuttua kannattaa Pali-kyyti tilata hyvissä ajoin, jotta varmistaa paikkansa autossa. Kuljetustilauksen voi tehdä aikaisintaan viikkoa etukäteen, kuitenkin viimeistään edellisenä päivänä. Matkaan on hyvä varata reilusti aikaa, sillä Pali ei aja määränpäähän suorinta reittiä, vaan poimii matkalta kyytiin muitakin matkustajia.

Huomioithan matkustaessasi korona-turvallisuuden: käytä maskia, äläkä nouse sairaana kyytiin. Tarkemmat ohjeet ja ajankohtaiset asiat koronarokotuksiin liittyen löydät Tampereen kaupungin rokotesivuilta.

Teiskon Pali siirtyy kesän aikatauluihin

Tampereen koulujen siirryttyä kesälomalle, Teiskon Pali liikennöi kesän ajan arkisin klo 9-15. Kesäajan aikataulu löytyy täältä.