Ajankohtaista Pali-liikenteessä

Pali-bussit liikennöivät toistaiseksi normaalisti.  

Maskipakko jälleen voimaan Pali-palveluliikenteessä 6.12.

Pali-palveluliikenteellä matkustettaessa on ma 6.12. alkaen jälleen käytettävä maskia heikentyneen koronatilanteen vuoksi. Maskipakko koskee kaikkia palveluliikenteen matkustajia ja kuljettajia. Maskipakosta voivat poiketa vain sellaiset henkilöt, jotka eivät voi käyttää maskia terveydentilansa vuoksi.

Tuomi Logistiikka ei vaadi matkustajilta todistusta terveydellisistä esteistä. PALI-palveluliikenne kuuluu osaltaan Tampereen kaupungin joukkoliikenteeseen, joka on linjannut maskipakon Nysse-liikenteeseen 3.12. alkaen. Pyydämme asiakkaitamme huomioimaan, että suojataksemme kaikkien matkustajien turvallisuutta, palveluliikenteessä ei voi matkustaa sairaana tai oireellisena.

Poikkeustilanteen johdosta pyydämme asiakkaitamme kiinnittämään erityistä huomiota seuraaviin asioihin Palilla matkustettaessa

  • Älä matkusta sairaana. 
  • Mikäli mahdollista, vältä käteismaksua.
  • Pali-matkan maksat kätevästi joukkoliikennekortilla – näin myös vältät lähikontaktia.  
  • Kaikki Tampereen matkakortille ladattavat liput kelpaavat maksuvälineenä seniorialennusta ja veteraanilippua myöden. 
  • Noudata THL:n ohjeitusta tartuntojen välttämiseksi mm. pitämällä huolta hyvästä käsihygieniasta ja turvaväleistä. 

Yhteistyöllä varmistamme turvallisen matkustamisen nyt ja tulevaisuudessa. 


Niihaman kesän 2021 liikennöinti on alkanut huhtikuussa. Kesän 2021 aikataulut löytyvät täältä.

Rollaattorin kanssa matkustaminen Palissa

Nysse-joukkoliikenteessä rollaattoreiden kanssa kulkevien matkustajien matkat muuttuivat 9.8.2021 alkaen maksuttomaksi. Palvelutason sekä turvallisuuden varmistamiseksi jatkamme Pali-palveluliikenteessä kuitenkin aikaisemman toimintamallin mukaisesti siten, että rollaattoreilla kulkevat asiakkaat maksavat matkansa.

Ilmaiseksi Pali-palveluliikenteessä matkustavat:

  • Pyörätuolin käyttäjä ja hänen saattajansa
  • Näkövammaisen matkustajan saattaja
  • Kehitysvammaisen henkilön saattaja
  • Veteraanien seutu ja arvolipun omistajat

Pali-kyydillä koronarokotukseen – onnistuu!

Tiesithän, että Palin kyydillä pääset kätevästi myös terveydenhuollon palveluiden piiriin? Palilla kuljet kätevästi vaikka koronarokotukseen.

Alla olevasta listasta voit valita oman osoitetun rokotuspaikkasi ja tarkistaa, millä palveluliikenteen linjoilla paikalle pääsee.

Rokotusajan varmistuttua kannattaa Pali-kyyti tilata hyvissä ajoin, jotta varmistaa paikkansa autossa. Kuljetustilauksen voi tehdä aikaisintaan viikkoa etukäteen, kuitenkin viimeistään edellisenä päivänä. Matkaan on hyvä varata reilusti aikaa, sillä Pali ei aja määränpäähän suorinta reittiä, vaan poimii matkalta kyytiin muitakin matkustajia.

Huomioithan matkustaessasi korona-turvallisuuden: käytä maskia, äläkä nouse sairaana kyytiin. Tarkemmat ohjeet ja ajankohtaiset asiat koronarokotuksiin liittyen löydät Tampereen kaupungin rokotesivuilta.

Teiskon Pali siirtyy kesän aikatauluihin

Tampereen koulujen siirryttyä kesälomalle, Teiskon Pali liikennöi kesän ajan arkisin klo 9-15. Kesäajan aikataulu löytyy täältä.