Hankintoja tiedolla, taidolla ja jatkuvasti kehittyen

Hankintapalvelumme tarjoaa kattavaa palvelua julkisten hankintojen parissa työskenteleville kuntatyöntekijöille ja muille julkisella sektorilla työskenteleville. Kilpailutamme vuositasolla noin 250-300 hankintaa eri tuote- ja palvelukategorioissa.

Hankintaosaamisemme perustuu sekä pitkän linjan kokeneisiin alan asiantuntijoihimme että tuoreita näkökulmia tarjoaviin tulevaisuuden hankintakykyihimme. Tästä asiantuntijajoukosta valikoimme aina asiakkaamme tarpeisiin parhaiten soveltuvat asiantuntijat. Hankintojemme periaatteena on, että asiat tehdään oikein, hankintalakia ja muita soveltuvia ohjeistuksia noudattaen. Tähän taustatukeaan tarjoaa hankintalakiin erikoistunut lakiyksikkömme.

Sopimusten arvo € / vuosi

1000000000

Sopimusta vuodessa

1000

kpl

Tarjousta vuodessa

2500

kpl

Hankintakalenteri

Hankintakalenteristamme näet tulevat hankinnat, käynnissä olevat kilpailutukset sekä voimassaolevat sopimukset. Voit myös jättää sitoutumisilmoituksen haluamaasi tulevaan hankintaan tai tehdä lisätietopyynnön mitä tahansa hankintakalenterissa listattua hankintaa koskien. Hankintakalenterin tiedoista löydät myös hankintakohtaisen yhteyshenkilömme yhteystiedot sekä muita lisätietoja.

Avoimet tarjouspyynnöt

Avoimissa tarjouspyynnöissä näet mitä tarjouskilpailuja meillä on parhaillaan avoinna ja mihin voit jättää tarjouksen sähköisesti. Tarjouspyyntöjen aiheet, kuvaukset ja määräajat näet ilman kirjautumista, mutta tarjouspyyntödokumenttien lataaminen ja tarjouksien jättäminen vaatii rekisteröitymisen ja kirjautumisen palveluun. Rekisteröityminen on maksutonta ja saat käyttäjätunnuksen välittömästi rekisteröitymisen yhteydessä.

Yhteydenottopyyntö

Haluatko kysyä meiltä jotain hankintoihin liittyen? Askarruttavatko hankintalain pykälät tai sopimusten kryptinen kieli? Tai oletko epävarma, miten hankinnan kanssa tulisi edetä? Ei hätää – asiantuntijamme auttavat sinua mielellään! Ota yhteyttä meihin yhteydenottolomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä tuota pikaa!

Toimeksiannon tekeminen

Haluatko tehdä hankintatoimeksiannon Tuomi Logistiikalle? Käsittelemme saapuneet toimeksiantolomakkeet mahdollisimman pian ja olemme sinuun yhteydessä hankintaprojektin aloittamiseksi tai tarvittaessa toimeksiannon tarkentamiseksi.

Sitoutuminen yhteishankintoihin

Yhteishankintoihin tulee sitoutua alla olevalla lomakkeella. Lomakkeen täyttämällä sitoudutte osallistumaan valitsemiinne Tuomi Logistiikan yhteishankintasopimuksiin.