Hankintoja tiedolla, taidolla ja jatkuvasti kehittyen

Hankintapalvelumme tarjoaa kattavaa palvelua Tuomen omistajaorganisaatiolle sekä sidosyksiköille. Kilpailutamme vuositasolla noin 250-300 hankintaa eri tuote- ja palvelukategorioissa.

Hankintaosaamisemme perustuu sekä pitkän linjan kokeneisiin alan asiantuntijoihimme että tuoreita näkökulmia tarjoaviin tulevaisuuden hankintakykyihimme. Tästä asiantuntijajoukosta valikoimme aina asiakkaamme tarpeisiin parhaiten soveltuvat asiantuntijat. Periaatteemme on, että asiat tehdään oikein, hankintalakia ja muita soveltuvia ohjeistuksia noudattaen. Tähän taustatukeaan tarjoaa hankintalakiin erikoistunut lakiyksikkömme.

Sopimusten arvo € / vuosi

1000000000

Sopimusta vuodessa

1000

kpl

Tarjousta vuodessa

2500

kpl

Avoimet tarjouspyynnöt

Avoimissa tarjouspyynnöissä näet mitä tarjouskilpailuja meillä on parhaillaan avoinna ja mihin voit jättää tarjouksen sähköisesti. Tarjouspyyntöjen aiheet, kuvaukset ja määräajat näet ilman kirjautumista, mutta tarjouspyyntödokumenttien lataaminen ja tarjouksien jättäminen vaatii rekisteröitymisen ja kirjautumisen palveluun. Rekisteröityminen on maksutonta ja saat käyttäjätunnuksen välittömästi rekisteröitymisen yhteydessä.

Yhteydenottopyyntö

Onko sinulla kysymyksiä hankintoihin liittyen? Askarruttavatko hankintalain pykälät tai sopimusten kryptinen kieli? Oletko epävarma, miten hankinnan kanssa tulisi edetä? Ensimmäisenä kannattaa tarkistaa, löytyykö vastaus kenties hankintojen usein kysytystä kysymyksistä. Mikäli ei, ei hätää – asiantuntijamme auttavat sinua mielellään. Ota yhteyttä meihin yhteydenottolomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä.

Toimeksiannon tekeminen

Haluatko tehdä hankintatoimeksiannon Tuomelle? Käsittelemme saapuneet toimeksiantolomakkeet mahdollisimman pian ja olemme sinuun yhteydessä hankintaprojektin aloittamiseksi tai tarvittaessa toimeksiannon tarkentamiseksi.

Sitoutuminen yhteishankintoihin

Yhteishankintoihin tulee sitoutua alla olevalla lomakkeella. Lomakkeen täyttämällä sitoudutte osallistumaan valitsemiinne Tuomen yhteishankintasopimuksiin.