Tuomi Logistiikan kesärekry

Tuomi Logistiikan kesärekry on nyt avattu!

Katso kuvaukset avoimista työpaikoista ja lähetä hakemuksesi pikimmiten. Paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä. Kesärekrymme on avoinna 4.3. asti.

 

Palveluneuvoja kuljetustenohjauskeskukseen

Kuljetustenohjauskeskuksemme palveluneuvojat edustavat todellista asiakaspalvelun aatelia; sormi ei mene suuhun ongelmatilanteissa, eikä palvelualttiudesta tingitä tiukankaan paikan tullen.

Palveluneuvoja on hyväntuulinen arjen sankari, joka hoitaa monipuolisesti erilaisia matkatilauksia niin puhelimitse kuin sähköpostilla. Päivän mittaan kauttamme hoituvat tilaukset niin palvelubusseihin kuin päiväkeskuskyytiläisille; ripeä ja reipasotteinen palveluneuvojamme hoitaa PALI-palvelubussit kotiovelle ja taksikyydit aktivitteetien pariin.

Olisitko sinä ensi kesän palveluneuvojamme?

Hae paikkaa

 

Logistikkoja varastoille ja sisäiseen kuljetukseen

Oletko liikkeissäsi nopea ja käytökseltäsi sulava? Koetko olevasi oman elämäsi Sherlock Holmes, joka etsii asiakkaan kadonneen paketin, keräilee puuttuneen tilauksen ja suunnistaa suvereenisti sairaalan kuljetuslabyrintissä? Logistikkomme tekevät kaikkea tätä ja paljon muutakin.

Logistikko on varastoinnin ja tavarakuljetuksen moniosaaja, jota ripeä työtahti ei hirvitä. Vetotrukkien kilometrit rullaavat, paketit vaihtavat paikkaa ja tuotteita kerätään asiakkaiden tarpeiden mukaan. Reilu ripaus asiakaspalvelua kuuluu myös logistikkojemme toimenkuvaan.

Tuomen logistikot työskentelevät varastoillamme Kalevassa sekä Taysin kampuksella tai sisälogistiikan parissa Taysissa ja Hatanpään sairaalassa, vieden osastoille tarvikkeita, postia ym.

Hae kesätöihin varastolle

Hae kesätöihin kuljetustehtäviin

 

 

 

Vastuullinen kesäduuni 2018

Tänäkin vuonna olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.

Vastuullinen kesäduuni on T-Median ja Taloudellinen tiedotustoimisto TATin luotsaama kampanja, joka haastaa työnantajat tarjoamaan 14–29-vuotiaille nuorille enemmän ja laadukkaampia kesätyöpaikkoja.  Kampanjassa on mukana jo yli 400 suomalaista kesätyönantajaa.

Kampanjaan osallistuvat työnantajat sitoutuvat hyvän kesätyön kuuteen periaatteeseen. Tämä takaa hyvän kesätyökokemuksen niin työntekijälle kuin työnantajallekin.