Yritys

Olemme Tampereen kaupungin, Pirkanmaan sairaanhoitopiirin ja 19 Pirkanmaalaisen kunnan omistama yhteishankinta- ja logistiikkayhtiö. Tarjoamme omistajillemme hankinta-, materiaali-, kuljetus- sekä henkilöliikennepalveluita, jolloin he voivat keskittyä ydintoimintoihinsa. Toimimme julkisessa kentässä, joten tuotamme palveluita mahdollisimman kustannustehokkaasti, mutta laadukkaasti yhteiskunnan varojen säästämiseksi. Olemme asiakkaidemme logistiikan rakentaja ja päämääränämme on heidän arkensa helpottaminen.

Tuomi Logistiikan omistajat voi katsoa täältä.

Laatu

Korkea laatu on tavoitteemme kaikessa tekemisessämme. Merkkinä johtamisjärjestelmämme laadusta meillä on ISO 9001:2015 -sertifikaatti.

ISO 9001-positive-print-CMYK

SERTIFIKAATTI

 

Tuomen laatupolitiikka

Kaikki tekemisemme vahvistaa Tuomea.

Teemme korkeat vaatimukset täyttävää ja vaikuttavaa työtä.

Parannamme jatkuvasti vaikutuspiirissämme olevaa toimintaa hankinnan ja logistiikan alalla.

Näkökulmamme ovat nykyisyys ja tulevaisuus sekä asiakkaat, omistajat, työkaverit ja yhteistyökumppanit.

Tuomi Logistiikan vuosikertomus 2017

Vuosikertomus 2017

Tuomi Logistiikka toimintakertomus 2018

Toimintakertomus ja tilinpäätös 2018

Kuinka Tuomi Logistiikka syntyi?

Tuomi Logistiikka Oy syntyi 1.1.2016, kun Tampereen Logistiikka Liikelaitos ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin materiaalipalvelut yhdistettiin, jolloin muodostui Tampereen kaupungin ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin omistama hankinta- ja logistiikkayhtiö.

Tampereen Logistiikka Liikelaitos perustettiin 2007 Tampereen kaupungin julkisten hankintojen keskittämiseksi. Hankintoihin yhdistettiin myös logistiikka- ja varastointipalvelut, jolloin voitiin hallita koko logistiikkaketjua.

Tampereen yliopistollisen sairaalan kuljetuspalveluiden, hankintojen ja tarvikelogistiikan toteuttamisesta on vastannut erillinen materiaalipalveluiden yksikkö jo 90-luvulta lähtien. Pirkanmaan Sairaanhoitopiirin kehittyessä yksikkö laajensi toimintaansa ja alkoi tarjota materiaalipalveluita muillekin kuntayhtymän jäsenille. Osakeyhtiön nuoresta iästä huolimatta meillä on siis kokemusta hankinnoista ja logistiikasta jo useiden vuosien takaa.

Tuomi Logistiikan hallituksen kokoonpano 19.6.2019 alkaen:

Pekka Anttila, puheenjohtaja
Antti Jokela
Wilma Karikko
Mikko Koskela
Riitta Koskinen,
varapuheenjohtaja
Jyrki Liljeroos
Jussi Tamminen
Timo Toivonen

 

Mistä Tuomi Logistiikassa on kysymys?