Varastot valmiina kesäkauteen

Petteri Paavola_1_muokattu

Vaikka kesäaika hiljentää myös materiaalien kysyntää mm. sairaaloiden, terveyskeskusten ja koulujen ollessa osittain suljettuina tai vajaalla toiminnalla, on silti perustoimintojen toimittava jouheasti ja sovittujen aikataulujen puitteissa. Tuomi Logistiikan materiaalipalveluissa valmistautuminen tulevaan kesään ja lomakauteen on tänä vuonna alkanut jo hyvissä ajoin. Ensimmäiset kesätyöntekijät aloittivat työnsä huhtikuun alussa tutustumalla logistiikkatoimintoihin Kalevan ja kampuksen varastoilla.

”Varastomme toimivat osaavissa käsissä myös kesän aikana. Lomailemme porrastetusti ja myös moni kesätyöntekijämme on tuttu kasvo entuudestaan; he ovat esimerkiksi suorittaneet työharjoittelunsa meillä.” materiaalipalvelujen päällikkö Katri Niittymies toteaa. Kulunut vuosi on ollut monella tapaa kehittymisen aikaa yhtiönä toimimisena ja lähtökohdat tulevaan kesään ovat aivan erilaiset, kuin vuosi takaperin.

Vuoden aikana on materiaalipalveluissa vakiinnutettu toimintamalleja niin tilausten kuin toimitustenkin sekä reklamaatioiden käsittelyssä. ”Viime syksystä lähtien olemme vieneet eteenpäin aktiivista ohjausmallia yhdessä Tuomi Logistiikan kanssa” kertoo Taysin materiaalipäällikkö Petteri Paavola. ”Haemme jatkuvasti toimittamisen esteitä ja puramme niitä, jotta pystyisimme parantamaan tilaus-toimitus -ketjun sujuvuutta” Paavola jatkaa. Tyytyväiset asiakkaat ja palvelujen luotettavuus ovat asioita, jotka ohjaavat yrityksen toimintaa päivittäin.