Tuomen kesäblogistiikka

Tuomen kesärekry on jälleen auki! Tänä vuonna etsimme tekijöitä varastolle, sisäisiin kuljetuksiin, kuljetustenohjauskeskukseen sekä taloustiimimme tueksi.

Tuomessa teemme työtä, jolla todella on tarkoitus. Työmme näkyy päivittäin niin kaupungin kaduilla, kouluissa kuin sairaalan arjessa; kauttamme kulkee monenlaisia välttämättömyyksiä aina ekaluokkalaisten koulutarvikkeista vaativien kirurgisten leikkausten välineistöön. Henkilöliikennepuolemme järjestää pirkanmaalaisten kulkemista niin, että kaikilla olisi mahdollisuus liikkua myös silloin, kun joukkoliikenteen käyttäminen on syystä tai toisesta mahdotonta. Tuomessa työ ei ole vain työtä, vaan tärkeä osa yhteiskunnallista kokonaisuutta, joka näkyy päivittäisessä elämässämme monella tapaa.

Älä anna nimen hämätä

Nimessämme komeilevasta logistiikka-liitteestä huolimatta emme ole kuljetusyritys, vaan tavarakuljetuksemme hoitaa sopimuskumppanimme. Kuljetustöiden sijaan meillä on tarjolla monenlaisia mielenkiintoisia työtehtäviä logistiikan muilla osa-alueilla. Riveissämme työskentelee logistiikan, hankinnan ja henkilöliikenteen rautaisia ammattilaisia, joista jokaisen polku Tuomeen on ollut erilainen. Osa tuomilaisista jatkaa uraansa meillä kesätöiden jälkeenkin; vuosien varrella Tuomessa onkin rakentunut vaikuttavia urapolkuja. Tuomilaisten uratarinoita pääset lukemaan täältä.

’’Kuin olisi kotiinsa tullut.”

Meille on ensisijaisen tärkeää, että jokainen Tuomeen tuleva kokee olevansa aidosti tervetullut. Ei ole olemassa yhtä ja ainoaa tuomilaisen muottia, vaan jokainen meistä saa loistaa omana itsenään. Porukkaamme on helppoa hitsautua, mutta yksi edellytys meillä kuitenkin on: ajoittaisen kiireen lisäksi keskinkertaisen puujalkahuumorin sietokyky on pakollista.

Kesätyöntekijät ovat tärkeä ja oleellinen osa toimintamme ympärivuotista sujuvuutta. Haluammekin pitää huolen siitä, että uudet tekijät pääsevät työhönsä saumatta sisään. Kysyvä ei tieltä eksy, eikä tyhmiä kysymyksiä ole olemassakaan. Järjestämme kesätyöntekijöille yhteisen perehdytystilaisuuden, jossa tulokkaat pääsevät tutustumaan Tuomeen ja muihin tuomilaisiin.

Olemme tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa. Haluamme osaltamme varmistaa, että kesäduuni voi tarjota laadukkaita työelämäkokemuksia sekä aidosti merkittävää tekemistä jo heti uran alkuvaiheessa.

Tutustu avoimiin kesätyöpaikkoihimme täällä, ja hae mukaan!