Avoimet työpaikat

Toimitusjohtaja

Haemme nyt motivoivaa ihmisjohtajaa, joka ymmärtää hyvinvoivan ja osaavan henkilöstön merkityksen yhtiön tuottavuudelle ja menestykselle. Hakemallamme toimitusjohtajalla on vastuu Tuomi Logistiikan strategisesta ja operatiivisesta johtamisesta sekä liiketoiminnan kehittämisestä ja kannattavuudesta. Toimitusjohtaja tulee rakentamaan ja kehittämään liiketoimintojamme aktiivisessa yhteistyössä omistaja-asiakkaidemme ja muiden sidosryhmiemme kanssa.

Oletko sinä luontaisesti yhteistyökykyinen sekä aktiivinen verkostoituja ja toimialasi vahva vaikuttaja?

Lue lisää ja hae paikkaa: https://www.personnel.fi/avoimet-tyopaikat/toimitusjohtaja-49/

Avoin hakemus

Etkö löytänyt etsimääsi työpaikkaa? Laita meille avoin hakemus! Etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Kerro meille kuka olet, mitä osaat, millaiset tehtävät ja mikä toiminnassamme sinua erityisesti kiinnostaa. Haluamme myös tietää, mikä sinua innostaa ja motivoi työssä ja minkälaisessa työyhteisössä viihdyt. Vaikka rekrytoimmekin ahkerasti julkisen haun avulla, osa työmahdollisuuksistamme on piilotyöpaikkoja, joihin etsimme tekijöitä avoimien hakemusten lähettäneiden joukosta.

Avoimen hakemuksen voit jättää täällä.

Mikäli sinulla on kysyttävää, keskustelemme mielellämme kanssasi. Voit laittaa joko sähköpostia osoitteella rekrytointi@tuomilogistiikka.fi tai soittaa Paula Sipilälle numeroon 040 860 9057, joka koordinoi rekrytointeihin liittyviä asioita Tuomessa.