Avoimet työpaikat

Projektipäällikkö järjestelmäprojektien pariin

Sujuvoittaaksemme toimintaamme edelleen, henkilöliikenteessä ollaan koostamassa kokonaisprojektia nykyisten VPL/SHL-, ryhmä- ja potilaskuljetusten ohjausjärjestelmien uusimiseen ja kehittämiseen. Tällä järjestelmäkokonaisuudella hallinnoidaan monipuolista kuljetuskokonaisuuttamme satunnaisista yksilömatkoista säännöllisiin ryhmäkuljetuksiin. Tämä n. 25M € kokonaisuus on tulevaisuudessa laajenemassa voimakkaasti.

Etsimmekin nyt projektipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen hallinnoimaan tätä projektikokonaisuutta ja pitämään langat tiukasti, mutta joustavasti käsissään projektin alkumetreiltä maaliviivoille asti.

Tutustu tehtävään ja hae 14.4 mennessä täältä!

Hankinta-asiantuntijoita

Etsimme joukkoomme hankinta-asiantuntijoita vakituisiin työsuhteisiin julkisten hankintojen kilpailutusten pariin! Vastaat itsenäisesti omista kilpailutusprojekteistasi ja teet tiivistä yhteistyötä niin asiakkaiden, tarjoajien kuin Tuomen omien asiantuntijoiden kanssa. Olet mukana läpi hankintaprosessin; kilpailutusprojektin suunnittelusta ja johtamisesta aina tarjouspyynnön valmisteluun ja päätösehdotukseen asti. Sopimuskaudella avustat tarpeen mukaan asiakkaita esimerkiksi reklamaatioiden tekemisessä ja neuvotteluissa.

Haemme henkilöitä kahdella eri kokemustaustalla ja soveltuvalla korkeakoulututkinnolla. Olet siis jo mahdollisesti julkisissa hankinnoissa marinoitunut osaaja, tai vähemmän kokemusta omaava innokas oppija, jonka valmennamme huippuosaajaksi.

Tutustu tehtävään ja hae 14.4 mennessä täältä!

Avoin hakemus

Etkö löytänyt etsimääsi työpaikkaa? Laita meille avoin hakemus! Etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Kerro meille kuka olet, mitä osaat, millaiset tehtävät ja mikä toiminnassamme sinua erityisesti kiinnostaa. Haluamme myös tietää, mikä sinua innostaa ja motivoi työssä ja minkälaisessa työyhteisössä viihdyt. Vaikka rekrytoimmekin ahkerasti julkisen haun avulla, osa työmahdollisuuksistamme on piilotyöpaikkoja, joihin etsimme tekijöitä avoimien hakemusten lähettäneiden joukosta.

Avoimen hakemuksen voit jättää täällä.

Mikäli sinulla on kysyttävää, keskustelemme mielellämme kanssasi. Voit laittaa joko sähköpostia osoitteella rekrytointi@tuomilogistiikka.fi tai soittaa Heidi Heinoselle numeroon 041 730 0400, joka koordinoi rekrytointeihin liittyviä asioita Tuomessa.