Avoimet työpaikat

Kehityspäällikkö

Haluamme Tuomi Logistiikalla tuottaa jatkuvasti asiakkaillemme kasvavaa lisäarvoa kehittämällä ja tehostamalla toimintaamme ja palveluitamme. Tätä tehtävää varten haemme nyt kehityspäällikköä tuotannon arvoketjuihin.

Kuluvan vuoden aikana Tuomi Logistiikassa on uudistettu tuotantoprosesseja, käyttöönotettu uusi sähköisen ostamisen järjestelmä Kori sekä uudet varastonhallinta- ja kuljetustenohjausjärjestelmät. Näitä järjestelmiä ja palveluja tullaan kehittämään ja laajentamaan merkittävästi tulevien vuosien aikana. Sinulla on tärkeä rooli asiakasrajapinnassa uusien toimintatapojen juurruttamisessa.

Kehityspäällikkö tulee tekemään toiminnot ylittävää kehitystyötä mahdollistaakseen asiakkaillemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen, ja kasvattaakseen saumatonta yhteistyötä kaikkien toimijoiden välillä. Yhteistyökumppaneina on laaja toimittajaverkostomme, sekä terveydenhuollon ja muiden yhteiskunnallisesti merkittävien toimialojen asiakkaamme.

Lue lisää tehtävästä, ja hae paikkaa viimeistään 29.9 täältä.

Avoin hakemus

Etkö löytänyt etsimääsi työpaikkaa? Laita meille avoin hakemus! Etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Kerro meille kuka olet, mitä osaat, millaiset tehtävät ja mikä toiminnassamme sinua erityisesti kiinnostaa. Haluamme myös tietää, mikä sinua innostaa ja motivoi työssä ja minkälaisessa työyhteisössä viihdyt. Vaikka rekrytoimmekin ahkerasti julkisen haun avulla, osa työmahdollisuuksistamme on piilotyöpaikkoja, joihin etsimme tekijöitä avoimien hakemusten lähettäneiden joukosta.

Avoimen hakemuksen voit jättää täällä.

Mikäli sinulla on kysyttävää, keskustelemme mielellämme kanssasi. Voit laittaa joko sähköpostia osoitteella rekrytointi@tuomilogistiikka.fi tai soittaa Heidi Heinoselle numeroon 041 730 0400, joka koordinoi rekrytointeihin liittyviä asioita Tuomessa.