Avoimet työpaikat

Osto- ja palveluesimies

Nyt etsimme joukkoomme osto- ja palveluesimiestä. Toimit lähiesimiehenä noin 15 oston ja asiakaspalvelun ammattilaiselle ja linkität toiminnallasi yhteen asiakaspalvelun sekä ostotoiminnan. Pääset kehittämään ostajiemme kanssa toimintaamme sekä toimittajayhteistyötä, ja kartoittamaan asiakaspalvelumme kanssa entistä sujuvampia toimintatapoja. Olet päivittäin mukana operatiivisessa ostotoiminnassa sekä tiiviissä yhteistyössä asiakasrajapinnan kanssa.

Tutustu tehtävään ja hae 2.2. mennessä täältä.

Hoitotarvikeasiantuntija

Etsimme nyt tiimin vahvistukseksi hoitotarvikeasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen. Valikoimanhallinta on iso osa työtäsi ja haet vaikuttavuutta asiakkaidemme toimintaan sopimuskauden aikaisella toiminnalla sekä kilpailutusprosessien kautta. Näet työsi merkityksellisyyden päivittäisessä toiminnassasi ja varmistat sairaanhoidon ammattilaisille hyvät työvälineet. Työssäsi toimit tiiviissä yhteistyössä Pirkanmaan sairaanhoitopiirin sekä kunta-asiakkaidemme kanssa selvittämällä ja ratkaisemalla asiakastarpeita. Lisäksi huolehdit toimittajayhteistyön sujuvuudesta ja tunnet oman tuotekenttäsi markkinatilanteen.

Tutustu tehtävään ja hae 2.2. mennessä täältä.

Diplomityöt

Olemme avanneet kaksi diplomityömahdollisuutta, tutustu tehtäviin ja hae 9.2.2020 mennessä!

Robotiikan mahdollisuudet sairaalaympäristön sisäisissä kuljetuksissa

Tarvikkeiston jakelukanavien optimointi

Avoin hakemus

Etkö löytänyt etsimääsi työpaikkaa? Laita meille avoin hakemus! Etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Kerro meille kuka olet, mitä osaat, millaiset tehtävät ja mikä toiminnassamme sinua erityisesti kiinnostaa. Haluamme myös tietää, mikä sinua innostaa ja motivoi työssä ja minkälaisessa työyhteisössä viihdyt. Vaikka rekrytoimmekin ahkerasti julkisen haun avulla, osa työmahdollisuuksistamme on piilotyöpaikkoja, joihin etsimme tekijöitä avoimien hakemusten lähettäneiden joukosta.

Avoimen hakemuksen voit jättää täällä.

Mikäli sinulla on kysyttävää, keskustelemme mielellämme kanssasi. Voit laittaa joko sähköpostia osoitteella rekrytointi@tuomilogistiikka.fi tai soittaa Heidi Heinoselle numeroon 041 730 0400, joka koordinoi rekrytointeihin liittyviä asioita Tuomessa.