Avoimet työpaikat

Projektityöntekijä

Etsimme projektityöntekijää kehittämään kanssamme uutta hankintapäällikköpalveluamme!

Olemme kehittämässä uudenlaista hankintapäällikköpalvelua kunta-asiakkaillemme, johon tarvitsemme oppimishaluisen, toimeentarttuvan ja itsenäisessä tehtävässä viihtyvän projektityöntekijän. Kyseessä on täysin uusi palvelu Pirkanmaalla, joten pääset julkisten hankintojen kehittämisen kärkijoukkoihin mukaan! Saat myös mahdollisuuden oppia paljon julkisesta hankinnasta ja niiden strategisesta johtamisesta.

Haku alkaa 24. toukokuuta 2019 ja päättyy 12. kesäkuuta 2019, Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Katso tarkempi tehtävänkuvaus

Suunnittelija HR:n ja viestinnän tehtäviin

Oletko intohimoinen henkilöstön kehittäjä ja luontainen viestijä? Onko rekrytoinnit ja hakijakokemuksen kehittäminen lähellä sydäntäsi?  Nautitko siitä, että voit tehdä työtäsi vaihtelevissa tehtävissä yhteistyössä eri ihmisten kanssa ja erilaisissa kokoonpanoissa? Jos vastasit epäilemättä kyllä, et voi ohittaa alla olevaa tarjoustamme HR:n ja viestinnän asiantuntijalle!

Haku alkaa 21. toukokuuta 2019 ja päättyy 28. toukokuuta 2019, Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Katso tarkempi tehtävänkuvaus

Avoin hakemus

Etkö löytänyt etsimääsi työpaikkaa? Laita meille avoin hakemus! Etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Kerro meille kuka olet, mitä osaat, millaiset tehtävät ja mikä toiminnassamme sinua erityisesti kiinnostaa. Haluamme myös tietää, mikä sinua innostaa ja motivoi työssä ja minkälaisessa työyhteisössä viihdyt. Vaikka rekrytoimmekin ahkerasti julkisen haun avulla, osa työmahdollisuuksistamme on piilotyöpaikkoja, joihin etsimme tekijöitä avoimien hakemusten lähettäneiden joukosta.

Avoimen hakemuksen voit jättää täällä.

Mikäli sinulla on kysyttävää, keskustelemme mielellämme kanssasi. Voit laittaa joko sähköpostia osoitteella rekrytointi@tuomilogistiikka.fi tai soittaa Paula Sipilälle numeroon 040 860 9057, joka koordinoi rekrytointeihin liittyviä asioita Tuomessa.