Tommi, varaston logistikko

Tuomi Logistiikka_kesän uratarina 2019_Tommi_2900x2000

Modernin varaston toimintatavat tutuksi Lahdesjärvellä

Varastointi Tuomella: Tuomi tuottaa hankinta- ja logistiikkapalveluja asiakkailleen ja sen varaston kautta kulkee tavaraa niin sairaaloihin kuin kouluihinkin. Kaikki logistiset toiminnot löytyvät yhden katon alta: vastaanotto, hyllytys, keräily, pakkaus ja lähetys.

Joskus ensimmäinen on se oikea ja näin myös Tommin ensimmäinen kesätyöhaku avasi paikan ryhmähaastattelun kautta Tuomen varastolle logistikoksi. Tommilla oli pohjalla koulutus ja kokemusta englannin aineenopettajana, sekä muutama vuosi työkokemusta varastoalalta. Modernin varaston toimintaympäristö sekä työn yhteiskunnallinen merkityksellisyys, olivat kimmokkeena vastaanottaa työ Tuomessa.

Varaston logistikkona Tommi pääsi kesän alussa tarvikekeräilyn pariin. Aiemman kokemuksensa siivittämänä Tommilla oli mahdollisuus tehdä varaston tehtäviä monipuolisesti ja keräilyn lisäksi hän ehti työskennellä pakkaamossa, lähettämössä ja vastaanotossa. Trukin käyttö, sekä varastoautomaatti tulivat myös tutuiksi.

Alusta alkaen Tommi koki, että työporukka otti hyvin vastaan ja hän mainitseekin työkaverit yhdeksi parhaimmista asioista Tuomella. ”Tuomella työskentelyssä parasta on vastavuoroinen luottamus työntekijän ja esimiehen välillä, sekä se, että omalla toiminnalla on merkitystä” Tommi kertoo.

Tietoisuus siitä, että oma työ on merkityksellistä ja osa isompaa kokonaisuutta toi mielekkyyttä omaan tekemiseen. Työn vastuullisuus ja mahdollisuus oman työn suunnitteluun yllättivät positiivisesti. Tommi suositteleekin Tuomea työpaikaksi aktiivisille ja innokkaille ihmisille, jotka ovat aina valmiita oppimaan ja arvostavat merkityksellistä työtä.

Kesätöiden jälkeen Tommi siirtyy Lahdesjärven varastolta Tays:in toimipisteeseen Kätsyttäjäksi.