Siiri, Kuohken palveluneuvoja

Tuomi Logistiikka_kesän uratarina 2019_Siiri_2900x2000

Kuljetusten ohjauskeskuksesta monipuolista kokemusta

Kuohke lyhyesti: Tuomen kuljetusten ohjauskeskus on osa henkilöliikenneyksikköä. Kuohkessa vastataan asiakkaiden kuljetusten järjestelystä kustannustehokkaasti ja sujuvasti. Asiakaspalvelutyössä toimitaan suorassa asiakaskontaktissa palvelujen käyttäjien kanssa, jolloin asiakaspalvelijan palveluhenkisyys sekä ongelmienratkaisutaidot ovat avainasemassa.

Siiri työskenteli jo toisena kesänä peräkkäin Tuomen kuljetusten ohjauskeskuksessa Kuohkessa. Alun perin Siiri kiinnostui Tuomesta ystävän suosittelujen siivittämänä. Erityisesti hallintotieteitä opiskelevaa Siiriä kiinnosti toimintaympäristö julkisen ja yksityisen sektorin rajapinnassa. Rekrytointikokemus vahvisti hyvää työnantajamielikuvaa ja työhaastattelun rento ote sinetöi päätöksen Tuomesta kesätyöpaikkana.

Kuohkessa Siiri otti vastaan asiakkaiden kyytitilauksia ja järjesteli kuljetuksia. Siiri vastaanotti puheluita sekä kuljetuspalvelujen asiakkailta, että sopimusautojen kuljettajilta. ” Tässä työssä olen oppinut paineensietokykyä, sillä tilanteet muuttuvat nopeasti. Asiakaspalvelutyössä vuorovaikutustaidot sekä Tampereen aluetietous ovat kehittyneet” Siiri toteaa. Asiakaskunta on tullut myös tutuksi ja osa asiakkaista tunnistaakin jo asiakaspalvelijat nimeltä.

Työssään Siiri arvosti vaihtelevuutta: työ on rutiinityötä, jossa kuitenkin jokainen päivä on erilainen. Kuohken tiimi on kasvanut viime kesästä ja Siiri antaa kiitosta tiimilleen siitä miten hyvin hänet ja muut uudet työntekijät on aina otettu vastaan. Erityistä kiitosta Siiri antaa esimiehelleen kattavasta perehdytyksestä, jonka aikana haastava työkenttä käytiin kokonaisuudessaan läpi.

”Kuohkessa on huipputiimi ja teemme jatkuvasti yhteistyötä. Meillä on mahtava ja läsnä oleva esimies, joka oikeasti välittää työntekijöistään ja heidän kuulumisistaan” Siiri hehkuttaa.

Kesän jälkeen Siiri jatkoi Tuomessa projektityöntekijänä uuden Hankintapäällikköpalvelun parissa, johon hän haki avoimen haun kautta.