Työnhakijoille

Tuomi työnantajana

Kaipaatko uusia korkeuksia urallesi? Kurkota Tuomeen! Vahvat juuremme tukevat arkeamme ja tarjoavat vakaan pohjan työnteolle. Monipuolisesta hankinnan ja logistiikan osaamisesta muodostuva lehvästömme tuo asiakkaidemme arjen onnistumiset lähemmäksi ja tarjoaa elinvoimaisen verkoston työntekijöillemme.

Tuomessa työntekijöihin luotetaan ja kaikkia työntekijöitä kohdellaan tasapuolisesti. Henkilöstöämme kannustetaan yhteistyöhön ja Tuomen toiminnan kehittämiseen.

Olemme kasvaneet viimeisen kahden vuoden aikana huomattavasti ja samalla myös osaamisen määrämme on lisääntynyt. Vuodesta 2016 tuomilaisten määrä on kasvanut tasaisesti.

Mitä teemme?

Asiakkaitamme ovat Tampereen kaupunkikonserni, Pirkanmaan sairaanhoitopiirin konserni ja heidän yhtiönsä sekä Pirkanmaan kunnat ja Taysin erityisvastuualueen sairaanhoitopiirit. Tuotamme asiakkaillemme palveluja hankinnoissa, henkilöliikenteessä, kuljetuksissa ja materiaalitoiminnoissa. Liiketoimintamme kanssa tiivistä yhteistyötä tekevät tukitoimintomme. Uudet, modernit toimitilamme sijaitsevat Tampereen Lahdesjärvellä. Tilat valmistuivat vuoden 2018 lopulla. Kuljetusten ja sisäisten kuljetusten yksikkömme toimivat Tays kampusalueella sekä Hatanpään sairaalalla.

Arvomme

Tavoitteenamme on toimia aikaamme edellä ja arvostamme työntekijöissämme uteliaisuutta ja aktiivisuutta oman työnsä kehittämiseen. Tuomen toiminta on vastuullista ja teemme aina sen, mitä olemme luvanneet. Olemme kiinnostuneita niin asiakkaasta, toimittajista kuin työkaveristakin. Sen ymmärtäminen, miten tekemisemme liittyy suurempaan kokonaisuuteen, on myös tärkeää. Tavoitteidemme saavuttamisessa motivoituneet ja innostuneet työntekijät ovat avainasemassa.

Ketä meillä työskentelee?

Meillä työskentelee laaja joukko logistiikka-alan ammattilaisia. Henkilöstöömme kuuluu niin hankinta-alan osaajia, logistiikan asiantuntijoita kuin henkilöliikenteen ja varastoalan ammattilaisiakin. Tukitoiminnoissamme työskentelee lisäksi talouden, HR:n, viestinnän ja ICT-alan ammattilaisia. Kaikkia tuomilaisia yhdistää kyky puhaltaa yhteen hiileen sekä rento ja positiivinen asenne.

Meillä viihtyvät erityisen hyvin rentoa ja huumorintajuista työyhteisöä arvostavat henkilöt.  Tuomessa organisaatiorakenne on matala eikä meillä harrasteta turhaa byrokratiaa ja pönötystä. Erilaisia kehitysprojekteja on käynnissä jatkuvasti ja toimintaympäristössämme tapahtuu kaiken aikaa.

Mitä tarjoamme työntekijöillemme?

Tuomi Logistiikassa pääset aitiopaikalle muuttuvaan ja kehittyvään julkisen kentän toimintaympäristöön. Kaikki työntekijämme kuuluvat Tuomen tulospalkkiojärjestelmän ja henkilöstöetujen piiriin. Pääset myös osaksi asiantuntevaa, mukavaa ja rentoa työyhteisöä.

Arvostamme työntekijöidemme toiveita ja kuuntelemme heidän tarpeitaan. Tarjoamme mahdollisuuden etätyöskentelyyn ja joustavaan työaikaan, jos työtehtävät sen mahdollistavat.

Palkkauksemme perustuu Avaintyönantajat AVAINTA ry:n työehtosopimukseen.

 

Henkilöstöetujamme tällä hetkellä

health-insurance

Tampereen kaupunkikonsernin vakuutuskassa

moneyTulospalkkiojärjestelmä

knife-fork-and-plateLounasetu

hockeyTavaksi Vapaalla ry.

icon
Työmatkaetu

theatre-masksLiikunta- ja kulttuurietu