150
KÄTSY-varastoa.

Lähes 40 000
tuotetta valikoimassa.

Yli 7 000
toimitusta kuukaudessa.

Materiaalipalvelut – tarvikehankintaa helposti ja nopeasti

Olispa KÄTSYä 2

  • Kokonaisratkaisu kilpailutuksesta toimitukseen ja hyllytykseen
  • Kaikki tarvikehankinnat samasta paikasta helposti, nopeasti ja luotettavasti
  • Ei tarvetta omille kilpailutuksille
  • Kokonaistaloudellisesti edullisin ratkaisu

Materiaalipalveluihimme kuuluvat sähköinen ostopaikka, hyllytyspalvelu KÄTSY sekä konsultointi- ja asiantuntijapalvelut. Kauttamme saa tehtyä kaikki materiaaliostot helposti yhdestä paikasta, joten asiakkaanamme säästät työaikaa sekä hankinta- ja kuljetuskustannuksia. KÄTSY huolehtii koko logistiikkaketjusta tavaroiden tilaamisesta niiden hyllytykseen ja varaston kunnossapitoon asti.

Monialainen ja kattava tuotevalikoima

Valikoimaamme sisältyy useita eri tuotekategorioita, kuten toimisto-, koulu-, hoito- ja siivoustarvikkeet. Hoitotarvikkeita on kattavasti perusvälineistä erikoissairaanhoidon tarpeisiin asti. Laajan yhteistyöverkoston ansiosta pystymme tarjoamaan kattavan tuote- ja palveluvalikoiman, joka perustuu kilpailutettuihin sopimuksiin. Tuotevalikoimaa kehitetään asiakkaidemme tarpeiden muuttuessa sekä parempien tuotteiden tullessa markkinoille.

Konsultointipalvelumme kartoittavat esimerkiksi asiakkaamme varasto- ja logistiikkaratkaisuja ja auttavat kokonaislogistiikan kehittämisessä. Vastaamme esimerkiksi Tampereen kaupungin koulujen, keittiöiden, pelastuslaitoksen ja terveyskeskusten sekä Pirkanmaan sairaanhoitopiirin materiaalipalveluista.

Lue lisää materiaalipalveluistamme:
KÄTSY
Sähköinen tilaaminen

Konsultointi- ja asiantuntijapalvelut