Sisäiset ja ulkoiset kuljetukset sekä kotijakelu

Auto2Sisäiset kuljetukset ovat asiakkaamme omassa yksikössä sisätiloissa toteutettavia kuljetuksia. Esimerkiksi Tampereen yliopistollisessa sairaalassa kuljetamme tavaraa kampusalueella. Olemme olleet edelläkävijöitä sairaalalogistiikan kehittämisessä ottaessamme ensimmäisten joukossa käyttöön sähköisen kuljetustenohjausjärjestelmän. Sen avulla tunnistamme yksittäiset kuljetustapahtumat ja tuotamme niistä raportteja asiakkaillemme. Sisäiset kuljetukset sopivat monenlaisiin yksiköihin, joissa kuljetustarve on toistuva. Kuljetamme esimerkiksi postia, lääkkeitä, jätteitä ja aterioita.

Ulkoiset kuljetukset ovat asiakkaidemme eri toimipisteiden välillä tehtäviä kuljetuksia sekä toimituksia edelleen heidän asiakkailleen. Kuljetamme esimerkiksi laboratorionäytteitä ja apuvälineitä.

Kuljetukset säännöllisiin ja yksittäisiin tarpeisiin

Sisäiset ja ulkoiset kuljetukset voivat olla säännöllisiä tai yksittäisiä. Jos tavaraa täytyy kuljettaa usein, tehdään sopimus säännöllisistä kuljetuksista. Tällöin kartoitamme asiakkaamme tarpeet sekä teemme kuljetussuunnitelman, jonka valmistuttua kuljetukset toteutetaan sovittuun aikaan automaattisesti. Yksittäiset kuljetukset ovat kertaluontoisia toimituksia, kuten pienten kalusteiden tai laitteiden siirrot paikasta toiseen. Asiakkaamme voivat tilata yksittäisen kuljetuksen sähköisesti.

Kotijakelu toimittaa tarvikkeita kuntalaisten kotiin. Palvelu on suunnattu henkilöille, joille kodin ulkopuolella liikkuminen on vaikeaa ja jotka kuuluvat kunnallisten palveluiden piiriin. Toimitamme muun muassa ruokaa, kirjoja ja hoitotuotteita.

Hei, kuljetusyrittäjä!

Heräsikö kiinnostuksesi? Kilpailutamme liikennöitsijämme säännöllisesti, joten voit jättää tarjouksen Tarjouspalvelu.fi-sivumme kautta kilpailutuksen ollessa käynnissä. Katso lisätietoja kilpailutuksista ja tarjouksen tekemisestä hankintapalveluiden toimittajalle-sivulta.