Yksilö- ja ryhmäkuljetukset päivittäisen liikkumisen apuna

KyydissäYksilökuljetukset auttavat asiakasta päivittäisessä liikkumisessa esimerkiksi asiointi-, työ- ja opiskelumatkoissa. Asiakas tilaa kyydin etukäteen kuljetustenohjauskeskuksesta ja auto hakee hänet kotiovelta sovittuun aikaan.

Yksilökuljetukset ovat vammaispalvelu- tai sosiaalihuoltolakiin perustuvia kuljetuksia, joiden käyttäminen edellyttää erillistä hakemusta sekä kriteerien täyttämistä. Tarkemmat tiedot hakemuksen tekemisestä sekä myöntämiskriteereistä löytyvät kotikunnasta ja kuntien nettisivuilta. Katso yksilökuljetusten tilausohjeet ennen matkan varausta.

Huom! Taksikohtainen yhteystietolista Tuomi Logistiikan taksipalvelujen palveluntuottajista esimerkiksi tuttutaksi -oikeutta haettaessa löytyy täältä.

Ryhmäkuljetuksia ovat esimerkiksi erityislasten koulukuljetukset, kehitysvammaisten työ- ja päivätoimintamatkat sekä vanhusten päiväkeskuskuljetukset. Oikeuden kuljetuksiin myöntää kustakin osa-alueesta vastaava viranomainen. Ryhmäkuljetukset suunnitellaan etukäteen asiakkaidemme kuljetustarpeiden perusteella. Asiakkaat noudetaan kotoa sovittuun aikaan ja kuljetukset toteutetaan automaattisesti sovitun jakson ajan. Samalla kyydillä kulkee mahdollisuuksien mukaan eri asiakasryhmiä järkevän kuljetuskokonaisuuden muodostamiseksi ja kustannustehokkuuden lisäämiseksi.

Palaute

Palautetta voit antaa soittamalla numeroon 03 5678 103 (pvm/mpm) arkisin klo 8 – 16, tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kyytipalaute@tuomilogistiikka.fi

Voit lähettää palautetta myös Kuljetuksenohjauskeskuksen palautelomakkeella tai postitse osoitteeseen: Kuljetustenohjauskeskus, Tuomi Logistiikka Oy
Särkijärvenkatu 1, 33840 Tampere