Kuljetusyrittäjille

PALI-kuljettajaKuljetusyrittäjänämme on hyvä työskennellä, sillä yhdistelemme ja ketjutamme erilaisia kuljetuksia niin, että töitä riittää koko päiväksi. Esimerkiksi aamulla ajetaan koulukuljetuksia, päivällä vanhusten päivätoimintakyytejä ja iltapäivällä taas koulukuljetuksia. Näin autot ovat jatkuvasti tehokkaassa käytössä. Järjestämme monenlaisia kuljetuksia, joten tarvitsemme niin  henkilöauto-, inva- ja paaritakseja, kuin pikkubusseja omistavia yrittäjiä.

Kuljettajamme ovat positiivisella asiakaspalveluasenteella varustettuja kuljetuspalveluiden ammattilaisia. Odotamme heiltä huolellisuutta, luotettavuutta ja täsmällisyyttä. Asiakkaidemme turvallisuudesta huolehtiminen ja kohtelias palvelu ovat onnistuneen matkan peruspilareita – meille on ensisijaisen tärkeää että kuljettajat noudattavat arvojamme ja turvaavat laadukkaan palvelukokemuksen. Turvallisuuden palvelun takaamiseksi kuljettajamme sitoutuvat suojelemaan asiakkaidemme tietosuojaa. Kuljettajien tietosuojaa koskevat toimintaohjeet ovat luettavissa täällä.

Heräsikö kiinnostuksesi? Kilpailutamme liikennöitsijämme säännöllisesti, joten voit jättää tarjouksen Tarjouspalvelu.fi-sivumme kautta kilpailutuksen ollessa käynnissä. Katso lisätietoja kilpailutuksista ja tarjouksen tekemisestä hankintapalveluiden toimittajalle-sivulta.