Noin 300
tuoteryhmää SOPPARIssa.

Noin 250
kilpailutusta vuodessa.

Noin 700 milj. €
kilpailutusten arvo vuodessa.

Julkiset hankinnat ilman omaa kilpailutusta

Hankintapalveluihimme kuuluvat julkisten hankintojen kilpailutukset asiakkaidemme puolesta, laaja valikoima valmiiksi kilpailutettuja SOPPARI-yhteishankintasopimuksia sekä hankinnan asiantuntija- ja konsultointipalvelut. Toteutamme kilpailutuksen tarjouspyynnön laatimisesta tavaran toimitukseen ja ongelmatilanteiden ratkaisuun asti, jolloin asiakkaamme voivat keskittyä ydinosaamiseensa.

Hankintapalveluita lujalla ammattitaidolla

Meillä on pitkä ja monipuolinen kokemus julkisista hankinnoista. Kilpailutukset toteutetaan hankintalain vaatimusten mukaisesti yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Korkeasti koulutettu henkilökuntamme sekä jatkuva ammattitaidon kehittäminen takaavat asiakkaillemme onnistuneet hankinnat. Hankintalakimiehiemme osaamista hyödynnetään kilpailutuksissa ja he huolehtivat asiakkaan puolesta hankintaoikaisuista sekä markkinaoikeustapauksista.

Suurten hankintavolyymiemme, laajan verkostomme ja aktiivisen toimitusketjunhallinnan ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme yhä parempia ja taloudellisempia sopimuksia. Tarkastelemme asiakkaidemme toimintaa kokonaisvaltaisesti huomioiden koko logistisen ketjun sopivimman ratkaisun löytämiseksi.

Lue lisää hankintapalveluistamme:
SOPPARI-yhteishankinnat
Erillishankinnat ja asiantuntijapalvelut
Toimittajalle

Toimeksiannot

Hankintaprosessi käynnistyy asiakkaamme toimeksiannolla. Toimeksianto tehdään e-lomakkeella:

Toimeksiantolomake

 

Kilpailutushankkeen päätyttyä tarjouspyyntö- ja tarjousasiakirjat arkistoidaan Tuomi Logistiikassa ja toimitamme ne asiakkaillemme tarvittaessa.

Kilpailutuskalenteri

Tuomi Logistiikan kilpailutuskalenteri on parhaillaan päivityksen alla.

Kilpailutuskalenteri