Komissioraportointi

Komissiohinnoittelun myötä toimittajat raportoivat Tuomi Logistiikalle sopimuksenalaisen arvonlisäverottoman myyntinsä neljän kuukauden jaksoissa.

– myynti ajalta 1.1.-30.4. raportoidaan 1.-10.5.
– myynti ajalta 1.5.-31.8. raportoidaan 1.-10.9.
– myynti ajalta 1.9.-31.12. raportoidaan 1.-10.1.

Mikäli raportoinnin viimeinen päivä sattuu viikonlopuksi tai pyhäpäiväksi, raportointiaikaa jatketaan siten, että viimeinen raportointipäivä on seuraava arkipäivä. Ilmoita yrityksenne raportoinnista vastaava sähköpostiosoite Tuomi Logistiikkaan mahdollisimman pian.

Saat Tuomi Logistiikalta sähköpostin aina raportointijakson ensimmäisenä päivänä. Sähköpostissa on mukana kirjautumistunnus ja salasana. Sinulla on 10 vuorokautta aikaa täyttää lomake. Lomakkeeseen voi kirjautua kyseisillä tunnuksilla vain yhden kerran. Mikäli lomakkeen lähettämisen jälkeen huomaat virheen tai haluat lisätä tietoja, ole hyvä ja ota yhteyttä Tuomi Logistiikkaan puhelimitse (puh. 040 680 4038) tai sähköpostitse talous@tuomilogistiikka.fi.

HUOM!
Lomakkeelle merkitään Tuomi Logistiikka Oy:n asiakkaille tehty arvonlisäveroton myynti. Raportoitavat asiakkaat näkyvät toimitettavalla lomakkeella. Jos Teillä ei kyseisessä raportointijaksossa ole lainkaan myyntiä Tuomi Logistiikka Oy:n asiakkaille, pyydämme Teitä kuitenkin ystävällisesti täyttämään lomakkeelle yrityksenne tiedot ja merkitsemään lopussa olevaan Palaute-kohtaan: Ei myyntiä.

Arvonlisävero

Toimittajien myynnissä alv menee aina tuotteen alvin mukaan. Logistiikka laskuttaa komission toimittajilta 24 %:n alvilla.