Palvelut

Haluamme turvata asiakkaillemme helpon, joustavan, taloudellisen ja kehittyvän arjen hankinta-, materiaali-, kuljetus- sekä henkilöliikennepalveluidemme avulla.

Työskentelemme esimerkiksi asiakkaidemme hankintaprojektien hallinnan parissa aina suunnittelusta arkistointiin asti. Tuotamme myös konsultointi- ja koulutuspalveluita, toimitusketjun hallintaa tilaamisesta hyllyttämiseen saakka sekä kuljetus- ja henkilöliikennepalveluita. Kunkin palvelukokonaisuuden laajuus määritellään aina asiakkaan tarpeen mukaan.

Hankintapalvelut

Hankintapalvelut

Tarjoamme yhteishankittavien ja erillishankittavien tavaroiden ja palveluiden kilpailuttamisen sekä hankinnan asiantuntijapalvelut ja konsultoinnin.

Lue lisää hankintapalveluista
Kuljetus­palvelut

Kuljetus­palvelut

Asiakas saa kauttamme kuljetusratkaisut tarpeen mukaan niin toimipisteiden välillä kuin yksikön sisällä. Palvelumme sisältää erilaiset tavarakuljetukset ja kotijakelun.

Lue lisää kuljetuspalveluista
Materiaali­palvelut

Materiaali­palvelut

Sähköisen tilauskanavamme avulla asiakkaamme voi kätevästi tilata tarvitsemansa tuotteet. Lisäksi vastaamme halutulla laajuudella hyllytyspalveluista, terminaalitoiminnoista sekä asiantuntijapalveluista ja konsultoinnista.

Lue lisää materiaalipalveluista
Henkilöliikenne­palvelut

Henkilöliikenne­palvelut

Toteutamme kuntien lakisääteiset ja vapaaehtoiset henkilö- ja ryhmäkuljetukset sekä hoitolaitoksista lähtevät kiireettömät potilassiirrot. Palveluliikenne PALI huolehtii ikäihmisten ja liikuntaesteisten asiakkaiden kuljettamisesta lähipalveluiden piiriin.

Lue lisää henkilöliikennepalveluista