Yksilö- ja ryhmäkuljetusten kilpailutuksen tarjouspyyntö on julkaistu

Tuomi Logistiikka on julkaissut yksilö- ja ryhmäkuljetusten kilpailutukseen liittyvän tarjouspyynnön Cloudian tarjouspalvelu.fi:ssa. Kilpailutettavat kuljetukset ovat pääsääntöisesti niin sanottuja yhteiskunnan korvaamia kuljetuksia, kuten vammaispalvelulain mukaisia kuljetuksia sekä koulukuljetuksia. Tässä kilpailutuksessa etsitään palveluntuottajia, jotka sitoutuvat tiiviisti Tuomen välittämiin henkilökuljetuksiin ajovuorojen ajaksi.  

Jätä osallistumishakemus ja tutustu tarjouspyyntöön täällä: 

https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procurement/39988/notice/52713/overview 

Jotta kilpailutukseen voi osallistua, tulee palveluntuottajan rekisteröityä Tuomen perustamaan dynaamiseen hankintajärjestelmään. Hankintajärjestelmään jätetään osallistumishakemus, jossa kysytään muun muassa palveluntuottajan tietoja sekä selvitetään soveltuvuusehtojen täyttymistä. Osallistumishakemuksen tekeminen ei ole tarjous, mutta on edellytys järjestelmässä julkaistaviin tarjouskilpailuihin osallistumiselle. Tuomi Logistiikalla on kymmenen päivää aikaa hyväksyä osallistumishakemus. Jos et siis ole osallistumishakemusta vielä tehnyt, mutta olet kiinnostunut julkaistusta tarjouspyynnöstä, tee osallistumishakemus kiireen vilkkaa!