Tuomi Logistiikan yksilö- ja ryhmäkuljetusten kilpailutus julkaistaan lokakuun alussa

Tuomi Logistiikka julkaisee lokakuun alussa yksilö- ja ryhmäkuljetusten kilpailutukseen liittyvän tarjouspyynnön. Kilpailutettavat kuljetukset ovat pääsääntöisesti niin sanottuja yhteiskunnan korvaamia kuljetuksia, kuten vammaispalvelulain mukaisia kuljetuksia sekä koulukuljetuksia.

Muistathan jättää osallistumishakemuksen ajoissa 

Jotta yksilö- ja ryhmäkuljetusten kilpailutukseen voi osallistua, tulee palveluntuottajan rekisteröityä Tuomen perustamaan dynaamiseen hankintajärjestelmään. Hankintajärjestelmään jätetään osallistumishakemus, jossa kysytään muun muassa palveluntuottajan tietoja sekä selvitetään soveltuvuusehtojen täyttymistä. Osallistumishakemuksen tekeminen ei ole tarjous, mutta on edellytys järjestelmässä julkaistaviin tarjouskilpailuihin osallistumiselle.  

Dynaamiseen hankintajärjestelmään pääset tästä linkistä: https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procurement/39988/notice/52713/overview