Yhteistyö Sastamalan kanssa laajenee ja vahvistuu

Me Tuomessa emme usko pikavoittoihin. Sen sijaan uskomme, että pitkäjänteinen yhteistyö ja kumppanuus lisäävät kokonaisvaltaista ymmärrystä, ja avaavat mahdollisuuksia pitkän tähtäimen kehittämiselle. Toimimme strategisena kumppanina etsien kestäviä, yksilöllisiä ratkaisuja asiakkaidemme moninaistuviin tarpeisiin.

Tuomen ja Sastamalan yhteistyön juuret ulottuvat yli kymmenen vuoden taakse; kuljetusyhteistyötä on kuluneiden vuosien aikana tehty menestyksekkäästi mm. VPL- ja SHL-kuljetusten saralla. Nyt pitkän linjan yhteistyössä on avautumassa uusi sivu, kun Tuomi ottaa vastuun Sastamalan eteläisen alueen koulukuljetusten operoimisesta. Syksystä lähtien Tuomi hoitaa kuljetusten järjestämisen aina reittisuunnittelusta ja aikataulutiedottamisesta laskutukseen, sopimushallintaan sekä autoilijayhteistyöhön. Lukuvuoden alkaessa Tuomen hoidettavaksi siirtyy Sastamalan erilliskuljetukset, ja myöhemmin syksyllä kaikki eteläisen alueen oppilaskuljetukset siirtyvät Tuomen vastuulle.

Operatiivisen toiminnan ohella yhteistyö myös strategisella tasolla tiivistyy entisestään: Tuomi toimii jatkossa Sastamalan kumppanina myös koulukuljetusten sopimuskilpailutuksissa.

’’Pitkäaikainen yhteistyö ei tarkoita staattista yhteistyötä. On ilo, että kumppanuus Sastamalan kanssa jatkaa kasvuaan ja ottaa uusia askeleita.’’ Tuomen kuljetuspäällikkö Ellinoora Tuusa summaa.