Tuomi Logistiikan suojainkauppoja koskevan sisäisen selvityksen raportti on valmistunut

Poikkeuksellisen koronakevään aikana suojaintarvikkeiden saatavuus oli maailmanlaajuisesti haastavaa. Muiden hankintayhtiöiden tavoin myös Tuomen oli etsittävä poikkeusaikana uusia toimittajia, monien vakiintuneiden suojaintarviketoimittajien ilmoittaessa globaaleista toimitusongelmista.

Kesäkuussa Suomen Kuvalehti uutisoi koronakeväänä suorahankintana tehdyistä suojainhankinnoista. Artikkelissa Tuomi Logistiikan valikoima- ja ostopäällikön toiminta esitettiin kyseenalaisessa valossa.

Tuomi Logistiikka otti asian viipymättä selvitykseen ja teetimme asiasta ulkopuolisen toimijan toimesta sisäisen selvityksen. BDO:n tuottama raportti on nyt valmistunut, ja selvityksen mukaan Tuomen valikoima- ja ostopäällikkö ei ole ollut asiassa esteellinen.

Lisätietoa asiasta antaa toimitusjohtajamme Vesa Haapamäki.