Tuomi Logistiikka toimii Huoltovarmuuskeskuksen materiaalien jakelijana

Tuomi Logistiikka toimii huoltovarmuuskeskuksen kanssa sovitun mukaisesti Pirkanmaan sairaanhoitopiirin ja Pirkanmaan kuntien hoitotarvikejakelusta vastaavana logistiikkakeskuksena, jonka kautta Huoltovarmuuskeskukselta tulevat materiaalit jaellaan.

Viimeisimmät Huoltovarmuuskeskuksen materiaalit on vastaanotettu Tuomi Logistiikalle perjantai-iltapäivänä 10.4. Materiaalit jaettiin väkilukuun suhteutettuna Tampereen kaupungille ja kaikille Pirkanmaan kunnille pääsiäislauantaina 11.4.2020.

Tarvikkeiden jatkojaosta yksityisille palveluntuottajille, joiden kanssa kunnilla on ostopalvelusopimus, vastaavat kunnat oman harkintansa mukaan.

Hoitotarvikkeiden myynti yksityisille tahoille

Tuomi Logistiikalle tulee tasaisesti yhteydenottoja suojaustarvikkeiden tilaamiseen ja saatavuuteen liittyen yksityisiltä palveluntuottajilta, jotka toimivat kunnille palveluntarjoajina.

Asiakassuhteemme perustuvat in-house -asemaan, joka tarkoittaa, että kaikki asiakkaat ovat myös Tuomi Logistiikan omistajia. Näin ollen emme voi myydä tarvikkeita suoraan yksityisille tahoille, vaikka he toimisivatkin esim. palvelusetelituottajina omistajakunnillemme. Tämän lisäksi meillä ei ole tietoa mille kunnalle, missä laajuudessa ja millaisin sopimusehdoin kukin yksityinen palveluntuottaja palveluitaan kunnille tuottaa.

Pahoittelemme tilannetta ja ymmärrämme, että huoli suojaustarvikkeiden riittävyydestä on suuri kaikilla  sosiaali- ja terveysalan toimijoilla. Omistajakuntamme voivat harkintansa mukaan luovuttaa tarvikkeita myös yksityisille palveluntuottajille, joiden kanssa heillä on ostopalvelusopimus.

 

Lisätietoja:

Tuomi Logistiikka Oy
Antti Sinervo
Logistiikkajohtaja
antti.sinervo@tuomilogistiikka.fi
p. 040 831 6709