Koronavirusta vastaan yhdessä asiakkaidemme kanssa

Tuomi Logistiikan alkuvuosi on kulunut koronaviruspandemian leviämiseen varautumisen merkeissä. Hankinta- ja logistiikkayhtiönä vastaamme omistajiemme Pirkanmaan sairaanhoitopiirin sekä Tampereen kaupungin ja usean pirkanmaalaisen kunnan tarvikehankinnoista.

Globaalien toimitusvaikeuksien johdosta, tarvikehankinnoissa on viime ajat keskitytty lähes pääosin hankkimaan terveydenhuollon suojaustarvikkeita lukuisista eri lähteistä vakiintuneiden toimittajien toimitusten täydentämiseksi. Koronatilannetta on seurattu Tuomi Logistiikassa jo vuodenvaihteesta alkaen, jolloin ensimmäisiä varoitusmerkkejä mahdollisesta pandemiasta alkoi olla ilmassa. Varautuminen materiaalien suhteen aloitettiin heti ja määriä nostettiin tasaisesti.

Pidämme päivittäin tilannekatsauksen Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kanssa tarvikkeiden saatavuudesta sekä ajankohtaisista pandemiaan liittyvistä asioista. Viestimme tilannekuvan ja toimintaohjeita myös muille asiakkaillemme. Olemme pyrkineet turvaamaan kaikille asiakkaillemme tarvikkeiden saannin, mutta vallitseva tilanne on pakottanut meidätkin säännöstelyihin joidenkin tuoteryhmien osalta sairaanhoitopiirin infektioyksikön ohjeistuksen mukaisesti.

Kriisitilanteissa korostuu toimiva yhteistyön merkitys. Olemme olleet tiiviissä yhteistyössä omistajiemme kanssa ja kuunnelleet tarkalla korvalla myös viranomaisten määräyksiä ja ohjeistusta. Henkilöstömme puhaltaa yhteen hiileen toinen toistaan tukien, ymmärtäen työmme merkityksellisyyden yhteiskunnalle. Kiitämme kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme tähän asti tehdystä työstä. Taistelu virusta vastaan jatkuu yhä ja vain yhdessä voimme sen voittaa.