Kuljetustenohjauskeskuksen tekstiviestitilausnumero vaihtuu 1.4.2020 alkaen

Kuljetustenohjauskeskuksen (Kuohke) tekstiviestillä tehtävien tilausten palvelunumero vaihtuu 1.4.2020. Uusi numero on 040 49199 2000. Kehotamme asiakkaitamme tallentamaan uuden numeron, ja tekemään tekstiviestitilaukset jo nyt uuteen numeroon.

Vanha palvelunumero poistuu käytöstä 31.3.2020. Tämän jälkeen vanhaan numeroon lähetetyt viestit eivät enää tule perille.

Uuden numeron myötä viestien alkuun ei enää tarvitse kirjoittaa KUOHKE. Riittää, että viestiin kirjoittaa nimen ja/tai asiakasnumeron, tarkan lähtöpaikan ja määränpään, lähtöajan tai perille saapumisajan, tiedon saattajasta tai muista henkilöistä, apuvälineet sekä mahdollisen lyhyen pysähdyksen. Tarkemmat ohjeet tilaamiseksi löytyvät tuttuun tapaan täältä.

Puhelinnumeron muutos koskee ainoastaan tekstiviestitilauksia. Muut palvelunumeromme säilyvät ennallaan.

Kuljetustenohjauskeskuksemme välittää 17 Pirkanmaan kunnan ja kaupungin alueella vammaispalvelulain ja sosiaalihuoltolain mukaisia kuljetuspalveluita henkilöille, joille kunta on myöntänyt oikeuden käyttää palvelua.