Muutoksia Tuomi Logistiikan varaston muuttoaikatauluun

Tays-kampusalueella sijaitsevan Tuomi Logistiikan varaston muuton edetessä on kuluvan viikon aikana havaittu, että suurien tilausmäärien siirtäminen kerralla sisältää merkittävän toiminnallisen riskin. Riskien hallitsemiseksi on yhdessä sairaanhoitopiirin kanssa sovittu, että muuttoa vaiheistetaan ja 10.12. suunniteltua toimitusten aloitusta Lahdesjärven varastosta tullaan porrastamaan pidemmälle ajanjaksolle.

Tämän johdosta perjantaille 7.12. suunniteltu eTiltan käyttökatko on peruttu ja tilauksia voi tehdä tavalliseen tapaan. Tuomi Logistiikka pyytää, että tilauskäytäntöjä jatkettaisiin mahdollisimman normaalisti, sillä poikkeavat tilausmäärät aiheuttavat ylimääräistä kuormitusta toimintojen siirtoprosessissa.

Muuton etenemisestä ja tarkemmista aikatauluista tiedotetaan myöhemmin.

Lisätietoja:

Timo Vuorela
Varastopäällikkö
Tuomi Logistiikka Oy
040 865 1060
timo.vuorela@tuomilogistiikka.fi

Tuomi Logistiikka Oy
Asiakaspalvelu
03 5678 100
asiakaspalvelu@tuomilogistiikka.fi