Varastotoimitukset alkaneet Lahdesjärveltä

Tuomi Logistiikka
Tiedote 9.11.2018

Tuomi Logistiikan toimitilamuutto on käynnistynyt varastojen osalta. Tampereen kaupungin asiakkaiden tilauksia on alettu toimittamaan 5.11. lähtien uudelta varastoltamme Lahdesjärveltä.

Muuton myötä varastollamme on siirrytty uusiin järjestelmiin ja toimintamalleihin, joiden tarkoituksena on jatkossa kasvattaa toimitusvarmuuttamme ja nopeuttaa toimituksiamme. Varaston muutosta on kuitenkin aiheutunut muutamia asiakkaalle näkyviä muutoksia, joita emme olleet osanneet täysin ennakoida.

  • Lähetyslistat

Uudet lähetyslistamme eivät sisällä jälkitoimitusrivejä lainkaan. Jälkitoimitukset tullaan toimittamaan normaalisti, mutta listoilla ei tällä hetkellä näy niistä mitään merkintää.

Toimituspäivämäärät ilmoitetaan tällä hetkellä lähetyslistassa amerikkalaiseen tapaan käänteisessä järjestyksessä (esim. 5.11. on merkitty 11.5.2018).

Tuotteiden kappalemäärät on uusilla lähetyslistoilla myös esitetty eri tavalla, kuin aikaisemmin. Tällä hetkellä listoilla näkyvät kappalemäärät ei pakkausmäärät.

Nämä edellä mainitut kohdat pyritään korjaamaan aikaisempien lähetyslistojen mukaisiksi mahdollisimman pikaisesti, mutta pyydämme toistaiseksi kiinnittämään huomiota näihin.

  • Viiveitä toimituksissa

Ostari ja KÄTSY-toimituksissamme on tällä hetkellä jonkin verran viiveitä. Pahoittelemme tilannetta ja pyrimme saamaan tilaukset normaalille tasolle mahdollisimman pikaisesti.

Lisätietoja:
Tuomi Logistiikka
Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@tuomilogistiikka.fi
p. 03 5678 100