Tuomi Logistiikka muuttaa

Tuomi Logistiikka muuttaa uusiin toimitiloihin loppuvuoden 2018 aikana. Uudet toimitilamme sijaitsevat Tampereen Lahdesjärvellä osoitteessa Särkijärvenkatu 1.

Uusiin tiloihin Lahdesjärvelle muuttaa henkilöstöstämme noin 140 henkilöä. Sisälogistiikan ja lajittelukeskuksen yksikkömme Tays kampus-alueella sekä sisälogistiikan yksikkömme Hatanpään sairaalalla jäävät nykyisiin toimipisteisiinsä.

Muuton yhteydessä varastomme (Kaleva ja Tays kampus) yhdistetään yhdeksi varastoksi, jonka sijainti tulee olemaan uusien toimitilojen yhteydessä Lahdesjärvellä.

Siirtyminen uusiin tiloihin toteutetaan porrastetusti viikolta 47 alkaen ja uusi varasto ajetaan ylös ennen vanhojen varastojen alasajoa. Toimitukset asiakkaille jatkuvat normaalisti läpi muuton, eikä muutto tule aiheuttamaan muutoksia tilaus- tai toimitusaikoihin.

 

Lisätietoja:

Tuomi Logistiikka Oy

Asiakaspalvelu

asiakaspalvelu@tuomilogistiikka.fi

03 5678 100