Tuomi Logistiikka jatkaa hedelmällistä opiskelijayhteistyötä

Vuosi 2018 on ollut Tuomi Logistiikalle antoisa opiskelijayhteistyön kannalta; InnoEventin lisäksi kehitämme uusia innovatiivisia ratkaisuja nyt myös Demola Tampereen kanssa.

Demolassa opiskelijaryhmä saa haasteet, jota he ratkovat yhdessä yrityksen edustajien kanssa – aikaa haasteen ratkaisuun on kaksi kuukautta. Tuomi osallistuu kahdella haasteella; ensimmäisessä haasteessa haetaan ratkaisuja KÄTSYn hyllyjen täydennystarpeen havainnointiin sairaalaolosuhteissa, ja toisessa, vuoden 2019 puolella alkavassa haasteessa innovoidaan henkilöliikenteen asiakasrajapinnan kehittämistä.

Tarkempia tietoja Demolan ensimmäisestä tapauksesta voi lukea täältä. Lisätietoa opiskelijayhteistyöhankkeista antaa tutkimus- ja tuotekehityspäällikkömme Leena Ylinen, 040 801 6747, leena.ylinen@tuomilogistiikka.fi.