Dynaaminen hankintajärjestelmä: tarjouspalvelun käyttöohjeita

Tuomi Logistiikka Oy pyytää hankinnasta kiinnostuneita ehdokkaita jättämään osallistumishakemuksen perustettavaan Tuomi Logistiikan kuljetustenohjauskeskuksen (KUOHKE) välittämien, kuntien korvaamien henkilökuljetusten hankintaa koskevaan dynaamiseen hankintajärjestelmään. Kaikki soveltuvuusvaatimukset täyttävät palveluntuottajat voivat liittyä dynaamiseen hankintajärjestelmään koko sen keston ajan, ja kaikki hankintajärjestelmään hyväksytyt palveluntuottajat voivat jättää tarjouksia kilpailutuksiin.

HUOM! Ilmoittautuminen järjestelmään ei sido tarjoajaa eikä velvoita osallistumaan varsinaisiin kilpailutuksiin. Liittyminen on kuitenkin edellytys kilpailutuksiin osallistumiselle. Lisäksi edellytetään hankinta-asiakirjoissa edellytettyjen soveltuvuusehtojen täyttymistä.

Tarjouspalvelu.fi -rekisteröitymisohje

Jättääkseen osallistumishakemuksen dynaamiseen hankintajärjestelmään, järjestelmään on rekisteröidyttävä. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta, ja se tapahtuu osoitteessa tarjouspalvelu.fi. Sivulla eri hankintayksiköt ovat aakkosjärjestyksessä, Tuomi Logistiikan kokonaisuus löytyy siis sivun alaosasta. Tarkemmat ohjeet rekisteröitymiseen löytyvät alla olevalta videolta.

 

Pääset katsomaan videon myös täältä.

Osallistumishakemuksen täyttäminen

Päästäksesi mukaan dynaamiseen hankintajärjestelmään, sinun on täytettävä osallistumishakemus. Ohjevideo osallistumishakemuksen täyttämiseen löytyy alta.

 

Pääset katsomaan videon myös täältä.

 

Tarjousyhteenliittymän tai alihankkijoiden käyttäminen

Mikäli haluat jättää osallistumishakemuksen tarjousyhteenlittymänä yhdessä muiden yritysten kanssa, tai haluat käyttää palvelun tuottamisessa alihankkijoita, on muiden yritysten tiedot syötettävä osallistumishakemukseen. Tarkemmat ohjeet tähän löydät alla olevasta videosta.

 

Pääset katsomaan videon myös täältä.