SAP-käyttökatkos aiheuttaa merkittäviä toimitusviiveitä Tuomi Logistiikan tilauksiin

SAP-toiminnanohjausjärjestelmään tehtävä ohjelmistopäivitysajo aiheuttaa SAP-käyttökatkoksen ajalle pe 20.4. klo 16.00 – ti 24.4.

Tänä aikana Tuomi Logistiikka ei pysty ottamaan sisään materiaalitilauksia, eikä näin ollen toimittamaan tilauksia normaalien aikataulujen mukaisesti.

Akuutit, välitöntä reagointia vaativat kiireelliset hoitotarviketarpeet hoidetaan järjestelmän ulkopuolella. Näissä tapauksissa otetaan yhteys Tuomi Logistiikan asiakaspalveluun, numeroon 03 565 34 188.

eTilta
Käyttökatkoksen aikana eTilta-tilausjärjestelmä on toiminnassa, mutta tilaukset jäävät eTiltaan odottamaan SAP -järjestelmän ylösajoa. Tilauksia voi siis tehdä katkon aikana, mutta ne kirjautuvat järjestelmäämme vasta keskiviikkoaamuna.

OSTARI
Käyttökatkoksen aikana OSTARI-palveluun ei pääse kirjautumaan eikä näin ollen myöskään syöttämään uusia tilauksia. Materiaalitarpeitaan voi ennakoida tilaamalla vk:n 16 alkupuolella normaalia enemmän tarvikkeita.

Käyttökatkon jälkeen tilauksia aletaan toimittamaan torstaina 26.4., mutta käyttökatkos voi aiheuttaa pidempiaikaisia vaikutuksia tilausaikatauluihin.

Lisätietoja:
Tuomi Logistiikka Oy
Asiakaspalvelu
p. 03 5653 4188
asiakaspalvelu@tuomilogistiikka.fi