PALI 19 ajoreittiin muutoksia Tampereen keskustassa

Kulku Sokoksen pysäkiltä Kuninkaankatua pitkin Hämeenkadulle katkaistaan perjantaina 6.4.2018. Sokoksen PALI-pysäkki säilyy kuitenkin paikallaan.

PALI-palveluliikenteen linja 19 ajaa jatkossa Sokokselta viistosti Aleksis Kiven kadulle puhkaistavaa ajoreittiä pitkin Satakunnankadulle ja sieltä eteenpäin Kaupin Sairaalalle. Kalevan Prismalle mentäessä reitti kulkee Hallituskadun ja Kirkkokadun kautta kohden Pohjolan Palvelukeskusta.

Kalevassa raitiotien rakentamisesta johtuen Kaupinkatu katkaistaan Teiskontien pohjoispuolen liittymästä sekä Sammonkadun eteläisen liittymän kohdalta. Tästä syystä PALI 19 reitti siirtyy poikkeusreitille Kalevan Puistotie – Teiskontie – Kaupinkatu Kalevan Prismalle mentäessä. Pohjolan Palvelukeskukselle mentäessä PALI 19 ajaa Liisanpuisto – Sammonkatu – Kalevan puistotie.

Reittimuutokset tulevat voimaan Kalevassa 3.4.2018 ja Hämeenkadulla 11.4.2018.

 

PALI 19 Poikkeusreitti