Tuomi Logistiikka kiinnostaa vastuullisena työnantajana

VKD2017_LOGO_RGB_TARRA_500x288

Tuomi Logistiikka osallistuu tänä keväänä Vastuullinen Kesäduuni 2017-kampanjaan, jonka myötä työnantaja sitoutuu kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen. Nämä periaatteet auttavat tekemään kesätyökokemuksesta hyvän sekä kesätyöntekijälle, että työnantajalle.

Kesätyöhakemuksia on tullut aiempaa runsaammin ja suurin osa paikoista on jo täytetty. Kesätöitä löytyi varastoilla ja kuljetuspalveluissa logistikoille sekä henkilöliikennepalveluissa palveluneuvojille.

Vastuullinen Kesäduuni -kampanja painottaa mm. hyvää hakijakokemusta sekä laadukasta perehdytystä ja ohjausta työhön, jotka Tuomi Logistiikalla on otettu erityisen huomion alle. Muita kampanjan yrityksiltä edellyttämiä periaatteita ovat mielekäs työ, oikeudenmukaisuus, kohtuullinen palkka ja kirjallinen työsopimus- ja todistus.