Tuomi Logistiikka Oy:n toiminta käynnistyi 1.1.2016

Tampereen Logistiikka Liikelaitos ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin materiaalipalvelut yhdistyivät Tuomi Logistiikka Oy:ksi. Yhtiön toiminta käynnistyi 1.1.2016. Yhdistymisen avulla voimme turvata asiakkaillemme edelleenkin helpon, joustavan, taloudellisen ja alati kehittyvän arjen.

Yhtiö toimii omistajiensa yhteishankintayksikkönä, ja vastaa myös Lahden seudulla toimivan Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymän, Hämeenlinnan alueella toimivan Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymän ja Seinäjoen alueella toimivan Etelä-Pohjanmaan sekä Pirkanmaan sairaanhoitopiirien hoidollisten tarvikkeiden yhteishankinnasta. Yhteishankintojen lisäksi yhtiö palvelee asiakkaitaan hankinnan asiantuntijana erilaisissa julkisiin hankintoihin liittyvissä kilpailutushankkeissa. Hankintojen lisäksi Tuomi Logistiikka palvelee asiakkaitaan materiaalipalveluissa, kuljetuksissa sekä henkilöliikenteessä.

Tuomi Logistiikka Oy:n toimitusjohtana toimii Reko Martti. Yhteyshenkilöiden yhteystiedot löytyvät täältä.